ТЕХНОЛОГИЈА

Многу предлози за нови воздушни перничиња

Многу предлози за нови воздушни перничиња

Неодамна се појавија нови интересни решенија. Меѓу нив е заштитното воздушно перниче дело на компанијата ZF од Фридрихсхафен. Станува збор…
Модел на Volvo ги смирува нервите

Модел на Volvo ги смирува нервите

Седанот има необичен тавански проектор кој создава уникатен амбиент во салонот и ги смирува нервите. Volvo S90 Ambience е изграден…
LED фаровите опасни?

LED фаровите опасни?

Во исто време, производителите се повеќе ги вградуваат во своите автомобили, бидејки имаат повеќе предности – подолг век, помали се…
Дури 60% од купувачите на Panamera избираат хибрид

Дури 60% од купувачите на Panamera избираат хибрид

Она што особено треба да се одбележи е дека поголемиот дел од купувачите на Panamera претпочитаат хибридна верзија на спортски…
Кој има помоќен пикап Volkswagen или Mercedes?

Кој има помоќен пикап Volkswagen или Mercedes?

Тоа е во еден сегмент каде што двете компании немаат голема традиција и допрва претстои да ги потврдат своите вредности-…
BMW го претстави својот нов дигитален панел

BMW го претстави својот нов дигитален панел

Прва со нив ќе биде опремена следната генерација на BMW X5, што ќе се појави до крајот на годината. Централниот…
Од Mazda сепак продолжуваат да веруваат во дизелите

Од Mazda сепак продолжуваат да веруваат во дизелите

Тое е Mazda, каде што планираат да ги фокусираат своите напори за подобрување на технологијата на дизел моторите. Претседателот и…
Volvo нуди дополнителна погодност за своите клиенти

Volvo нуди дополнителна погодност за своите клиенти

Американската поделба на Volvo Cars објави дека компанијата направила нов чекор кон промоцијата на новата апликација Pick up and Delivery…
Goodyear развива специјални гуми за електрични возила

Goodyear развива специјални гуми за електрични возила

Електромобилите се потешки, моторите имаат поголем вртежен момент на стартот, исто така, бараат намален отпор на тркалање… Сето ова го…
Платформата на Focus основа за многу нови модели

Платформата на Focus основа за многу нови модели

Од Ford потенцираат дека архитектурата може да послужи како основа за мали модели како Fiesta и големи SUV изведби како…
Back to top button