ВИДЕО

ВИДЕО АВТО ПЛУС

Оваа категорија ВИДЕО АВТО ПЛУС претставува електронски медиум за прикажува движечки визуелни моменти кои вреди да се видат а се поврзани со светот на автомобилите, мотоциклите, мотоспортот, транспортот, иновативни решенија поврзани со автомобилизмот, други интересни производи на најголемите автомобилско компании.

Toyota лансира нов сет на системи за безбедност

Toyota лансира нов сет на системи за безбедност

Во 2014 година Toyota претстави комплетно нов сет на асист-системи за безбедност за возачите – Toyota Safety Sense (TSS). Таа…
Jaguar XE SV Project 8: Седан над седаните

Jaguar XE SV Project 8: Седан над седаните

Најекстремниот идеен предлог во портфолиото на брендот имаше достигнување од 7 минути и 23 секунди или цели 11 секунди побрзо…
Euro NCAP со нова „порција“ на одликаши

Euro NCAP со нова „порција“ на одликаши

Независната огранизација Euro NCAP ги објави резултатите од тестирањата на осум нови за европскиот пазар модели, од кои четири: Mercedes…
Тајванскиот конкурент на Tesla Roadstrer–побрз!

Тајванскиот конкурент на Tesla Roadstrer–побрз!

Тајванската компанија XING Mobility претстави прототип на електричен автомобил со моќност од 1.360 КС, чие име е Miss R и…
Жозе Мурињо во посета на погоните на Jaguar

Жозе Мурињо во посета на погоните на Jaguar

Жозе Мурињо реши да направи вистинско изненадување со посетата на фабриката на Jaguar Land Rover во Солихол, со желба да…
Успешно реализирана авантурата Hyundai KONA 10

Успешно реализирана авантурата Hyundai KONA 10

Hyundai објави дека успешно заврши авантурата KONA 10 – епски возачки предизвик во кое авантуристката Софи Редклиф мина десет од…
Lamborghini го откри нови детали за серискиот Urus

Lamborghini го откри нови детали за серискиот Urus

Видеото ја демонстрира работата на режимот Corsa и детали за внатрешноста на моделот. При тоа на екранот на мултимедијалната систем…
Двата омилени автомобили на Кен Блок

Двата омилени автомобили на Кен Блок

Станува збор за уникатниот претставник на легендата Ford RS200 од 1986 година за која пилотот постојано ги изразуваше своите симпатии…
Во Шангај првата MINI LIVING зграда во светот

Во Шангај првата MINI LIVING зграда во светот

Со MINI LIVING, брендот MINI се спротивставува на овие трендови и го спроведува првиот Co-Living проект во Кина. Заедно со…
Лондонските автобуси се движат на … кафе!

Лондонските автобуси се движат на … кафе!

Ова е прв случај во кој биогориво добиено од кафе талог се користи во системот на јавниот транспорт според BBC.…
Back to top button
Close