ВИДЕО

ВИДЕО АВТО ПЛУС

Оваа категорија ВИДЕО АВТО ПЛУС претставува електронски медиум за прикажува движечки визуелни моменти кои вреди да се видат а се поврзани со светот на автомобилите, мотоциклите, мотоспортот, транспортот, иновативни решенија поврзани со автомобилизмот, други интересни производи на најголемите автомобилско компании.

BMW откри уште детали од новото M5 Компанијата

BMW откри уште детали од новото M5 Компанијата

BMW официјално објави нови детали за новата генерација на M5, што ќе биде претставена официјално до крајот на годината. Баварците…
Викенд тарифа: Краш-тест на Corolla од 1998 против сегашниот модел

Викенд тарифа: Краш-тест на Corolla од 1998 против сегашниот модел

Едниот е од последната генерација на моделот, а другиот од 1998 година. Целта е да се покаже колку е зголемена…
Викенд тарифа: Porsche произведе 1.000.000 единици од легендата

Викенд тарифа: Porsche произведе 1.000.000 единици од легендата

Точно 54 години по почетокот на производството на легендата 911, Porsche забележа склопување на претставник на моделот со реден број…
Back to top button