ЗАБАВА

Оревите може слободно да паднат на паркирани автомобили!

Оревите може слободно да паднат на паркирани автомобили!

Овој судски преседан дојде откако жител на Франкфурт побара надомест за оштетување на неговиот автомобил од паднати ореви. Предниот капак,…
Ford нуди нов Expedition за чаша за пунч

Ford нуди нов Expedition за чаша за пунч

Токму овој успех го поттикнува Форд да ја формира компанијата. Трката, која била организирана од Detroit Driving Club, се одржала…
Nissan покажа папучи што „паркираат” сами?!

Nissan покажа папучи што „паркираат” сами?!

Развиени во целост од страна на јапонската компанија, папучите се опремени со автономен систем за управување, како и новиот електричен…
Back to top button