ЗАБАВА

Постамент на Peugeot висок 4,8 метри во Женева

Постамент на Peugeot висок 4,8 метри во Женева

Од Peugeot коментираат дека скулптурата на Лав, со должина од 12,5 метри и висина од 4,8 метри, ја симболизира гордоста,…
SEAT го најави својот нов бренд CUPRA

SEAT го најави својот нов бренд CUPRA

Од SEAT коментираат дека името CUPRA отсекогаш било поврзано со спортските претставници на брендот и дека сега е дојден моментот…
Електрични Microlino- современа Isetta

Електрични Microlino- современа Isetta

Во 2015 основачот на фирмата, Вим Оуботер, заедно со своите синови Оливер и Мерлин одлучија да дизајнираат микрокар, земајќи го…
Nissan ќе прави соларни панели и систем за складирање на енергија

Nissan ќе прави соларни панели и систем за складирање на енергија

За таа цел, производителот на автомобили ja основаше Nissan Energy Solar, компанија која ќе понуди соларни панели и систем за…
Оревите може слободно да паднат на паркирани автомобили!

Оревите може слободно да паднат на паркирани автомобили!

Овој судски преседан дојде откако жител на Франкфурт побара надомест за оштетување на неговиот автомобил од паднати ореви. Предниот капак,…
Ford нуди нов Expedition за чаша за пунч

Ford нуди нов Expedition за чаша за пунч

Токму овој успех го поттикнува Форд да ја формира компанијата. Трката, која била организирана од Detroit Driving Club, се одржала…
Nissan покажа папучи што „паркираат” сами?!

Nissan покажа папучи што „паркираат” сами?!

Развиени во целост од страна на јапонската компанија, папучите се опремени со автономен систем за управување, како и новиот електричен…
Back to top button